v5.2

PropertyValue
Is bn-lemon:definition of
bn-lemon:gloss
  • Кај римската архитектура, таблинум е соба која била обично сместена по страната на атриумот и наспроти влезот; од задната страна таа гледала на перистилот, или преку голем прозорец, претсобје или завеса.
lemon:language
  • MK
dcterms:license
dc:source
As Turtle As RDF/XML As N-Triple