bn:03331942n
Noun Named Entity
EN
August 2006
SQ
== Lajmet dhe ngjarjet aktuale më të rëndësishme == Artikulli kryesor: Shiko lajmet dhe ngjarjet e muajit tek portali: Ngjarjet e tanishme == Lajmet dhe ngjarjet e muajit: Gusht 2006 == Lajmet dhe ngjarjet më të rëndësishme të zhvilluara në Gusht 2006 gjenden të detajuara në faqet speciale të mëposhtme: Lajmet dhe ngjarjet e zhvilluara në Shqipëri në muajin gusht 2006 Lajmet dhe ngjarjet e zhvilluara në Kosovë në muajin gusht 2006 Lajmet dhe ngjarjet e zhvilluara nëpër Botë në muajin gusht 2006 == Përmbledhje e e shkurtër lajmesh == Beogradi kërkon nga Ahtisari që të shtyhet data e mbajtjes së raundit të ri të bisedimeve në Vjenë.Ndre Mjeda, mjeshtri i fjalës poetike Hyseni: Nuk ka shtyrje të takimeve të Vjenës.Ekonomi: vazhdon shtrimi i rrjetit elektrik kabllor "abc" në Tiranë. Wikipedia
Relations
Sources
IS A
HAS PART
PART OF
INSPIRED BY
Wikidata